Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

117 de kilometri înotați și peste 105.000 lei mobilizați la cea de a șasea ediție Swimathon Cluj

Data publicării
Categoria

Cel mai important eveniment sportiv de strângere de fonduri al verii s-a desfășurat și în acest an într-o atmosferă plină de generozitate, energie și bucuria de a face bine. An de an, Fundația Comunitară Cluj aduce astfel împreună oameni cu povești inspiraționale care ne propun proiecte și cauze în care cred, înoată pentru ele și le susțin financiar.

19 proiecte din arii diverse. 220 înotători. 117 de kilometri înotați. 2.338 lungimi de bazin. 105.000 lei mobilizați. 500 susținători. 50 voluntari. 800 de participanți la eveniment.

În cele 6 ediții implementate, au fost mobilizați peste 512.000 lei de la peste 3.000 de susținători – donatori pentru 76 de proiecte.

Cel mai mare număr de bazine înotate de o echipă: Echipa Aqua Cluj, pentru proiectul O comunitate interconectată prin asociativitate, filantropie și voluntariat! 80 de bazine. Cel mai mare număr de bazine înotate de un înotător individual: Saadeddin Shadi, pentru proiectul Școala de vară Smart kids, Asociația Something New, 58 de bazine. Cea mai mare sumă mobilizată per proiect: Centrul Daniel – Locuinţe Protejate Pentru Tineri, organizația Blytswood România, 13.709 lei până în prezent.

“Felicitări tuturor pentru dedicarea, energia și generozitatea cu care ați contribuit la o nouă ediție Swimathon de succes! An de an înotăm pentru proiectele Clujului și împreună reușim să facem mai mult decât fiecare separat. Punem împreună resurse puține de la mulți și contribuim la schimbarea în bine pe care ne dorim să o vedem în jurul nostru. Mulțumim tuturor și ne vedem în 2015! Simona Șerban, Director executiv Fundația Comunitară Cluj

Donațiile pentru proiectele preferate se pot face direct on-line, pe platforma-suport a Swimathon Cluj, unde sunt disponibile și informații despre proiectele și înotătorii deja înscrişi: www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro. Campania de strângere de fonduri va continua până în 31 august.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.