Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

10 Iunie 2014, termenul limită de înscriere a înotătorilor la cea de a şasea ediţie Swimathon Cluj

Data publicării
Categoria

10 Iunie 2014 este data limită de înscriere a înotătorilor la cea de a şasea ediție a Swimathon Cluj, un eveniment sportiv de strângere de fonduri, care face parte din platforma Swimathon de atragere de resurse pentru cauzele comunității, dezvoltată de Fundația Comunitară Cluj.

Startul evenimentului se va da sâmbătă, 5 Iulie 2014, la Complexul de Natație Universitas al Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, la ora 10:00, urmând să se încheie la ora 18:00.

În cele cinci ediţii , au fost înscrise la Swimathon Cluj 57 de proiecte, din domenii diferite, cum ar fi educație de excelență și tineri, sănătate și terapii speciale, antreprenoriat, dezvoltare personală și integrare socială, mediu și ecologie. Aceste inițiative au fost propuse de organizații și grupuri de inițiativă – unele dintre ele prezente prin tradiție la acest eveniment. Swimathon Cluj 2014 este o iniţiativă propusă tuturor persoanelor ce doresc să se implice înotând , în susţinerea proiectelor deja înscrise.

Evenimentul din 5 Iulie 2014 este deschis publicului, iar susținătorii pot face donații pentru proiectele preferate direct la masa organizatorilor. De asemenea, se pot face și plăți on-line, pe platforma-suport a Swimathon Cluj, unde sunt disponibile și informații despre proiecte. Plățile pot fi efectuate și după eveniment, iar campania de strângere de fonduri va continua până la finalul lunii august.

În cele cinci ediții ale Swimathon-ului, Fundația Comunitară Cluj a strâns în total 450.000 de lei, de la 3.500 de susținători, pentru cele 57 de proiecte.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.