Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Zilele Învățământului Preșcolar Clujean

Data
Access
gratuit
Loc
Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj

În perioada 14-15 mai 2019, Inspectoratul Școlar Județean Cluj te invită la Zilele Învățământului Preșcolar Clujean.

Zilele Învățământului Preșcolar Clujean este un eveniment anual, aflat la a VI-a ediție, organizat cu scopul de a valorifica activitatea cadrelor didactice și a preșcolarilor din județul Cluj.
Evenimentul se desfășoară, anul acesta, în perioada 14-15 mai 2019. Cu această ocazie, cei interesați au oportunitatea schimbului de bune practici, atât la nivelul județului, cât și la nivelul județelor partenere.

La eveniment participă toți directorii grădinițelor din județul Cluj, inspectori școlari, agenți economici, diverse instituții, comunitatea locală, precum și invitați din alte județe. Anul acesta sunt invitați să participe cadre didactice, directori și inspectori școlari din județele Maramureș și Sălaj.

Evenimentul debutează cu Deschiderea oficială a activităților din cadrul Zilelor Învățământului Preșcolar Clujean, la Grădinița cu PP ”Floare de iris” Cluj-Napoca, începând cu ora 9,30, unde are loc diseminarea proiectelor naționale și județene în care grădinițele din județ au fost implicate în timpul anului școlar 2018-2019, a rezultatelor acestora, vizitarea expozițiilor amenajate cu lucrările realizate de preșcolari, precum și desfășurarea simpozioanelor unde cadrele didactice împărtășesc exemple de bune practici din cadrul activităților cu preșcolarii înscriși în aceste proiecte.

Evenimentul se va finaliza cu Gala laureaților concursului județean Primăvara copiilor din cadrul programului județean cu același nume, concurs aflat la a XIV-a ediție, gală în cadrul căreia vor fi premiați preșcolarii și elevii din ciclul primar din județ care s-au remarcat prin talent, expresivitate și spontaneitate (câștigătorii locurilor I și II la secțiunea ”Pe scenă”- peste 430 de preșcolari și elevi din ciclul primar).

Gala laureaților va avea loc la Casino Centru de cultură urbană Cluj din Parcul Central într-un ambient plăcut, personalizat cu lucrările căștigătoare ale secțiunii ”Artă plastică” din cadrul aceluiaș concurs, precum și cu lucrări plastice realizate în cadrul proiectul educațional internațional Culori pentru pace.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.