Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Dans Contemporan cu Kata Juhász

Data
Access
10 lei/curs
Loc
Fabrica de Pensule Cluj-Napoca

Duminică, 11 Decembrie 2011, între orele 10:00 – 13:00, Fabrica de Pensule Cluj-Napoca organizează în Sala Studio, etaj I, un curs de Dans Contemporan cu Kata Juhász, în cadrul evenimentului Vis-a-Vis (Ediţia 2) – actiune de dans contemporan.

Cursul va combina elemente de încălzire, de tehnică de dans contemporan şi experimentul cu aceste materiale prin exerciţii creative. Încălzirea are la bază poziţii yoga şi exerciţii Pilates combinate cu cunoştinţe body-mind care permit mişcarea fluidă în spaţiu. O încălzire ritmică şi veselă va fi urmată de improvizaţie. Incluzând respiraţia adecvată care susţine continuitatea mişcărilor, activitatea este axată pe senzaţia corpului, spaţiului şi unii pe alţii dintr-o perspectivă interioară. Participanţii întâlnesc prin cercetare individuală modalităţi de a explora potenţialul creativ al corpului şi de a descoperi noile competenţe de exprimare în mişcare. Atelierul lui Juhász Kata este potrivit pentru dansatori, pentru actori, pentru cei cu experienţă sau fără, pentru participanţi care pur şi simplu iubesc mişcarea şi dansul.

Juhász Kata este dansator, coregraf şi profesor Pilates. A absolvit Medicină Generală la Universitatea Semmelweis din Budapesta. Ca dansator şi interpret a fost solist al Companiei Pal Frenak timp de 8 ani, iar în 2010-2011 a lucrat cu Nigel Charnock în piesa de teatru fizic Revoluţia. Îşi prezintă propriile coregrafii din1996. Predă dans contemporan şi anatomia dansului în Ungaria şi mai multe ţări precum Japonia, Germania, Franţa şi Rusia şi a prezentat la Skopje, Cairo, Varşovia, Gdansk şi Cluj.

Info şi înscrieri: office@groundfloor.ro

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.