Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Atelier de fotografie pentru tineri (15 – 19 ani)

Data
Access
gratuit
Loc
Fabrica de Pensule Cluj-Napoca

Atelierul foto condus de Irina Dumitrașcu se adresează tinerilor de 15-19 ani interesați de fotografie, care doresc să se familiarizeze cu tehnicile de bază ale fotografiei, folosirea unui aparat de fotografiat, compoziție și exprimare vizuală.

În cadrul atelierelor, zece tineri vor explora cu ajutorul aparatului de fotografiat cartierul în care locuiesc, oamenii din jur, vor învăța tehnici artistice de bază de compoziție și fotografiere, vor beneficia de sesiuni de fotografie în studio și în exterior.

Atelierul este conceput ca o serie de 6 întâlniri, în care vor fi alternate cate o sesiune de teorie și exercițiu în studio, și o sesiune de practică în aer liber, în cartier, fiecare sesiune abordând o temă diferită: despre aparatul foto / fotografii în locații, lumini de studio / portrete, portret în locație, ieșire în cartier, analiza lucrărilor / lucrări noi, alegerea lucrărilor finale / discuție pe baza lor.

Atelierul se adresează unui număr de zece tineri, iar participarea este gratuită. Doritorii se pot înscrie trimițând la adresa irina.dora@gmail.com o scurtă motivație de participare (maxim 10 rânduri) și o selecție de cinci fotografii pe care le-au realizat, până în 30 Octombrie 2010.

Atelier foto Irina Dumitrașcu, etaj IV.

Finanțator: Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Irina Dumitrașcu
+4 0721 474 298

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.