Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Alina Maria Grigore – Sărutul îngerului

Data
Access
gratuit
Loc
La Perne Cluj-Napoca

Sâmbătă, 15 Februarie 2014, începând cu ora 20:00, La Perne Cluj-Napoca te invită la lansarea ebook-ului a romanului Sărutul îngerului de Alina Maria Grigore.

Londra, 1871. După moartea suspectă a unchiului său, Kalya Parcing, mânată de propriile convingeri, se străduiește să fugă din calea unui nobil pe care nu l-a întâlnit niciodată și care, din motive necunoscute, dorește să o ia de nevastă. Fată simplă, fără avere, rude sau prieteni în marele oraș britanic, tânăra devine captura unei vânători acerbe a cărei țintă nu este însă ea, ci secretul pe care îl poartă cu sine. Totodată, evenimente stranii se petrec în capitală, mistere pe care inspectorul Damon Barnes încearcă din răsputeri să le elucideze.

Nouăsprezece ani mai târziu, Cane Landon, un tânăr pianist din mahalalele Londrei, este luat captiv în castelul unui lord și obligat printr-un șantaj să interpreteze piesele stranii ale unui compozitor excentric. El descoperă însă că muzica aceasta ascunde puteri nebănuite, puteri ce pot anihila abilitățile membrilor Cercului Lamiei, supranumiți și vampiri energetici.

Evenimentul va fi precedat de un moment artistic susținut de Alina Maria Grigore (soprană) și Nagy Gergö (pianist).

În program:

  • Lascia ch’io pianga – G.F. Handel
  • Intorno All’Idol Mio – Antonio Cesti
Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.