Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Cluj

Contact

Ultima actualizare:

Comentarii (4)

 1. Alin

  Numarul de telefon al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Cluj … nu e alocat!
  Raspunde cineva de actualizarea acestei pagini?
  Multumesc!

  Răspunde

 2. Kelemen Adela

  Ne ploaua in casa, pe strada Oasului nr. 86-90 si nimeni nu vrea sa ne asculte si sa ne ajute. Am cumparat aceasta garsoniera acum vreo 8 ani, si deatunci cind ploaua incontinu avem probleme, din cauza ca constructorul a folosit o tabla de „2 bani” pentru acoperis. suntem neputinciosi si nu mai stim unde sa apelem. Daca stie cineva va rog sa ma contactati la telefon 0747276679. Va multumesc!!!!

  Răspunde

 3. Gligor Mariana

  Am cumparat crap viu bolnav de ERITRODERMITA . Este o boala a pestilor de crescatorie care dauneaza omului ca si consumator, si atunci va sesizez sa verificati toate magazinele care valorifica peste viu din judetul Cluj (in mod particular cele din Campia Turzii). Multumesc

  Răspunde

 4. Banica

  Bănică este numele meu, as dori sa fac o reclamație pt serviciul din Cluj AROBS se numește cui ro11291045 am avut de 4 ori în 2 ani de zile o tabletă cumpărată de la mag Domo(actual desființat)si acum că a ieșit din garanție tr să plătesc ,am beneficiat de serviciile tabletei în 2 ani 4 luni.Cand am spus celor de la AROBS ca am sa merg la prot. Cons mi-au spus că pot merge si la mama protecției consumatorului!Va mulțumesc anticipat si va-s ruga să -mi dați un răspuns în speranța că mă puteți ajuta(îmi cresc copilul singura si 329 lei i-am strâns cu mari sacrificii costul tabletei).

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.