Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

World Class deschide al doilea club de fitness din Cluj-Napoca la Polus Center

Data publicării
Categoria

Prin calitatea sa de lider al wellness-ului autohton, World Class şi-a asumat responsabilitatea să promoveze fitness-ul şi stilul de viaţă sănătos tuturor românilor. Astfel, al doilea club de fitness World Class din Cluj-Napoca va fi inugurat la Polus Center începând cu luna martie.

Anul 2014 a fost unul plin de schimbări pentru World Class, iar aceste schimbări au început chiar cu misiunea ei proprie. Misiunea reflectă acum dorinţa de a transforma World Class într-un loc unde toţi românii să îşi dorească să petreacă timp în afara casei şi a locului de muncă, iar fitness-ul să fie o alegere constantă şi naturală în vieţile lor. Dupa șase ani de activitate în Cluj şi peste 2.500 de membri activi, World Class a decis că este timpul pentru lansarea unui al doilea Noua locaţie din Polus Center propune clujenilor din această regiune un loc ideal pentru antrenament cu 22 aparate cardio, peste 50 de aparate forţă, 35 biciclete de cycling dotate cu sistem Activio şi zonă special amenajată pentru antrenamente funcţionale (Queenax, TRX, Kettlebell…), iar toate acestea într-un spatiu de 1500 de metri pătrați.

World Class va aduce bineînţeles şi celebrele sale programe gândite de specialişti şi oameni cu experienţă internaţională. Nu vor face excepţie nici BODYPUMPTM, CXWORXTM, BODYCOMBATTM, GRITTM STRENGTH sau GRITTM PLYO, prin parteneriatul World Class în exclusivitate cu Les Mills, cel mai mare creator de programe de antrenament din lume.

Şi în această nouă locaţie, World Class va pune la dispoziţia iubitorilor fitness-ului o echipă de oameni entuziaşti şi bine pregătiţi, echipă ce îşi propune să aducă rezultate clujenilor, un loc de socializare şi motivaţia atât de necesară pentru a duce un stil de viaţă mai sănătos.

Noul club de fitness va inaugurat la Polus Center în data de 9 Martie 2015.

World Class este cel mai mare lanţ de fitness din România, însumând 11 centre, peste 300 de angajaţi şi peste 26.000 de membri. Cele 11 centre oferă acces în sălile de Gym, Aerobic, Cycling şi Relaxation Area & SPA, punând la dispoziţia membrilor săi cele mai noi şi moderne servicii de pe piaţă. Compania se diferenţiază de celelalte săli de fitness din România, fiind tot timpul pionierii celor mai noi concepte de fitness în exclusivitate în România (programele Les Mills).

World Class Romania este o companie cu capital străin, cu activitate în România şi Serbia şi cu o cifră de afaceri estimată pentru 2014 de 12.000.000 Euro, din operarea a 11 cluburi de fitness, urmând ca până la sfârşitul anului 2015 să ajungă la peste 20 de cluburi şi o cifră de afaceri de peste 20 milioane euro.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.