Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Urma – As usual, unusual

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Vineri, 23 noiembrie, în nou-deschisul New Times, ne-am reîntâlnit cu formația Urma pentru o seară absolut minunată. Tare m-am bucurat să văd localul plin de oameni, fețe noi și vechi deopotrivă.

Mereu e un lucru bun când apar locații noi de concerte, mai ales dacă organizatorii de pe acolo au gusturi bune, dar în cazul New Times încă nu sunt foarte hotărâtă. Momentan locul nu-i tocmai amenajat, dă impresia că s-a deschis în grabă, dar asta nu i-a oprit să pună prețuri destul de piperate la bar (în umila mea părere de studentă la care numa’ nu îi intră odată bursa). Sonorizarea, la fel, nu pare a fi fost foarte bine gândită. Erau locuri prin sală unde se auzea chiar bine, dar și zone unde se auzea îngrozitor.

Oricum, concertul e cel important! S-a simțit că ne-a fost dor de Urma, și sunt sigură că la fel a fost și pentru ei. Trupa luând ființă la Cluj, fiecare concert e ca și o vizită acasă, iar noi i-am primit cu brațele deschise.

Puțin după ora 23:00, freamătul de nerăbdare a publicului a luat sfârșit când formația s-a urcat pe scenă, iar timp de aproape 2 ore, fiecare piesă a fost o reală bucurie. Trebuie să o mai spun o dată, chiar mi-a fost dor! S-au prezentat cu multă energie și dăruire, iar noi i-am răsplătit cu ropote de aplauze.

Deși ne-au mărturisit că au fost puțin obosiți după drumul de la București, acest lucru nu s-a resimțit deloc în interpretare. Acustic, dar cu vână, așa a fost! Am ascultat piese precum Off my Wave, In Your Arms, After all, This Time, All Wrong, Lonely Pub, dar și piese noi, cum ar fi Terminus (deja printre preferatele publicului) și Cine Iubește și Lasă (frumos era cu Catrinel, dar și așa mi se înmoaie genunchii când o aud). La bis s-au întors cu nelipsita Buy Me With A Coffee și momentul rock’n’roll al serii – Selfish Mofo. Trebuie să recunosc că îmi place mai mult și mai mult de fiecare dată când o aud, chiar sunt curioasă dacă vor mai fi piese asemănătoare pe viitorul album.

Până data viitoare, rămân cu amintirea unei seri deosebite și tot mai nerăbdătoare să ascult noul album.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul Cluj-Napoca.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.