Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

UNTOLD premiat la Cannes pentru campania Pay With Blood

Data publicării
Categoria

Campania Pay With Blood marca UNTOLD a primit premiul Silver Lion, la secțiunea PR, la cea mai prestigioasă competiție din industria creativității din Europa, Cannes Lions.

Festivalul Internațional al Creativității “Cannes Lions” este considerat unul dintre cele mai importante evenimente de profil iar în acest an campania de donare de sânge, PAY WITH BLOOD a fost nominalizată la două categorii: PR și Media. Evenimentul din Franța se desfășoară în perioada 18-24 iunie și adună peste 10.000 de participanți din 90 de țări.

Câștigarea unui trofeul Lion este considerată de specialiști ca fiind una din cele mai importante realizări în domeniul creativității și poziționarea la cel mai înalt nivel în industrie.

Adrian Chereji, Director Marketing și Comunicare UNTOLD “Acest premiu demonstrează încă o dată puterea acestei campanii și impactul extraordinar pe care l-a avut pe plan internațional dar și național. “Pay With Blood” a fost o campanie la care s-a muncit foarte mult și ne bucurăm că rezultatele nu au întârziat să apară chiar și din partea celui mai important festival din industria creativității europene. ”

Campania PAY WITH BLOOD a fost organizată în parteneriat cu cea mai premiată agenție de publicitate din România, McCann Erickson.

Cătălin Dobre, Executive Creative Director McCann Erickson România "Mulți străini au profitat de pe urma legendei lui Dracula. Era timpul ca și românii să folosească acest lucru pentru o cauză nobilă. "Pay with blood" e o campanie care atrage atenția asupra unei probleme naționale: lipsa donatorilor de sânge. În același timp, poziționează UNTOLD încă de la prima ediție ca un festival matur, plin de creativitate, bine ancorat în cultura și în realitatea românească."

Campania de donare de sânge va fi reluată și în acest an. Scopul proiectului este acela de a încuraja donarea de sânge dar și să tragem un semnal de alarmă cu privire la numărul mic de donatori de sânge în România. Dacă anul trecut campania a fost realizată doar în două orașe, Cluj și București, anul acesta proiectul va fi extins și în alte centre universitare. Și în acest an campania va fi dezvoltată alături de McCann Erickson precum și cu sprijinul platformei on line Și Eu Donez.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.