Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Să scriem poveștile Clujului

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Acum un an și ceva mai bine de jumătate am pășit cu bagaje cu tot în Cluj. Cu zeci de speranțe și planuri, fără prea mulți prieteni și mai ales fără să știu prea bine orașul. Timp de două luni am mers doar pe jos. Facultatea îmi era aproape deci nu a fost o problemă, iar în timp am învățat cât fac de acasă până în mai toate punctele.

Lucrul ăsta mi-a deschis ochii. Am văzut un oraș superb, cu oameni aparte, colorat, deschis și nu de puține ori mai viu decât multe altele. Am găsit legende la tot pasul, povești cu oameni și locuri, istorie, trecut și viitor. Am intrat în zeci de cafenele și baruri, dar nu le-am vizitat încă pe toate. În timp au venit noi prieteni, locuri preferate, activități de care nu mă mai pot desprinde. Am descoperit TIFF și Comedy Cluj. Am găsit un teatru activ, cinematografe adevărate și campusuri studențești. Toate împânzite de legende și povești, toate celebre până în ultimul colțișor al Clujului. Toți știm aceste istorioare și totuși nimeni nu le așterne pe un suport fizic.

Vă provoc, mai bine zis vă rog astfel, să ne lăsați aici poveștile despre Clujul vostru. Cum vedeți voi orașul, cum vedeți voi piața Unirii, Avram Iancu, bulevardul Eroilor sau Nicolae Titulescu. Care sunt barurile voastre preferate, cum sunt oamenii din jur și mai ales ce vă leagă de acest oraș?

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul Cluj-Napoca.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.