Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Peste 3.900 de sancţiuni date în 2015 de Poliţia Locală pentru blocajele din trafic

Data publicării
Categoria

Poliţia Locală a aplicat anul acesta 3.964 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 386.490 lei, conform OUG nr. 195/2002 republicată şi 7928 puncte penalizare şoferilor, care au blocat circulaţia rutieră din cauza opririlor sau staţionărilor neregulamentare.

Oprirea/staţionarea neregulamentară a autoturismelor în staţiile mijloacelor de transport în comun, sensuri giratorii, pe/în apropierea liniilor de tramvai, în intersecţii sau pe banda de urgenţă special amenajată pentru ambulanţă, conduce la blocaje şi îngreunează circulaţia tuturor participanţilor la traficul rutier. Poliţiştii locali au acţionat atât pentru prevenirea unor astfel de situaţii, cât şi pentru descongestionarea traficului rutier, afectat de lipsa de respect a unor conducători auto faţă de ceilalţi participanţi aflaţi în trafic, în condiţiile dificile date de lucrările existente la trama stradală pe arterele principale din centrul municipiului.

Zonele cu cele mai multe probleme de acest fel, identificate de Poliţia Locală, sunt zona centrală, intersecţia Primăverii – Izlazului, pieţele Mărăşti, Mihai Viteazu, Cipariu şi Gării, străzile George Bariţiu, Splaiul Independenţei şi Iuliu Haţieganu.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.