Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Flo&Jo, Kiddy Store și ISpot

Data publicării
Categoria

Modă italiană pentru femei, vestimentaţie şi accesorii complete pentru copiii de până la 14 ani, dar şi accesorii high-tech sunt noutăţile retailerilor intraţi, de curând, în portofoliul Iulius Mall Cluj.

Flo&Jo, Kiddy Store şi ISpot

Flo&Jo aduce în Iulius Mall Cluj modă italiană pentru femei moderne. Ţinute complet armonizate şi de calitate surprind dualitatea specifică doamnelor şi domnişoarelor din zilele noastre: romantism (regăsit în stilul Flo) şi dinamism (specific Flo&Jo). Femeia cu spirit tânăr care urmăreşte moda, în special cea italiană, se îmbracă şi se accesorizează la Flo&Jo adecvat tuturor situaţiilor. Stiliştii şi design-erii acestei mărci preferă fibrele naturale (stofe şi tricouri de lână, mohair), ţesăturile din bumbac, mătasea şi vâscoza. Culorile, imprimeurile şi combinaţiile cromatice sunt extrem de feminine. Pielea naturală, mixurile de lână şi alte fibre desăvârşesc în accesorii colecţiile Flo&Jo. Confecţionată în România, Italia şi China, vestimentaţia din noul magazin este încântătoare. Irezistibilă este şi actuala promoţie de deschidere în Iulius Mall Cluj a celui de-al 10-lea magazin din reţea (plasat lângă Deichmann): 20% din preţul afişat la fiecare produs, 30% reducere la două articole şi 40% la trei piese achiziţionate. Moda la standarde ridicate pentru un total-look şi raportul bun calitate-preţ sunt deosebit de importante pentru Flo&Jo, alături de amenajarea magazinelor, prezentarea deosebită a produselor şi consiliere din partea vânzătorilor.

Flo&Jo, Kiddy Store şi ISpot

Kiddy Store este magazinul din Iulius Mall Cluj în care produsele sunt denumite poznaş: hăinuţe, papucei, păturici, măsuţe, scăunele şi pătuţuri. O gamă completă de articole, impresionantă ca varietate, oferă Kiddy Store de la bebeluşii proaspăt născuţi până la copiii de 14 ani. Produsele sunt selectate cu grijă din portofoliile producătorilor (externi şi interni) cu un unic scop: surâsul copiilor! Bucuria micuţilor şi părinţilor care trec pragul şi revin în număr tot mai mare în acest magazin este măsura calităţii Kiddy Store. Cărucioare, scăunele auto, paturi şi ţarcuri, leagăne, marsupii, saltele de somn şi de joacă, premergătoare, scaune pentru baie, carusele, centre de activitate, bariere de securitate, jucării, trotinete, triciclete, mese şi scaune, trusouri pentru prunci, haine, încălţăminte, produse de igienă şi accesorii, toate aceste categorii de produse sunt la Kiddy Store din Iulius Mall. Nu doar calitatea şi tendinţele modei sunt criteriile urmărite în selecţia articolelelor pentru copii, dar şi preţurile accesibile. Kiddy Store pregăteşte clienţilor din Iulius Mall promoţii, între care 10% reducere la îmbrăcămintea de iarnă pentru copii. Copilul tău merită ce este mai bun!

Flo&Jo, Kiddy Store şi ISpot

ISpot este o insulă, situată la etajul Iulius Mall (lângă Kallos), unde transilvănenii găsesc accesorii iPad, iPhone şi iPod dar şi notebook-uri marca Macally. Accesorii mobile pentru IPhone (3G, 3GS şi 4), accesorii MP3 pentru iPod (de la Clasic, la Touch 2G, 3G şi 4, precum şi Nano 3G, 4G şi 5G), dar şi input devices (tastatură, mouse, bluetooth wireless, webcam, adaptoare şi jocuri) sunt la ISpot, care şi-a propus să uşureze munca numărului tot mai mare de clienţi care petrec timpul în faţa computerelor. Totodată, ISpot din Iulius Mall oferă soluţii transilvănenilor în continuă mişcare care vor să rămână conectaţi la mediul virtual cu “uneltele” de ultim moment, care întrec aşteptările în privinţa comodităţii şi vitezei. Produsele de înaltă calitate de la ISpot sunt o interfaţă plăcută a propriilor computere deţinute de clienţi. În viitorul apropiat, ISpot intenţionează să îşi mărească gama de produse cu accesorii Mac, precum şi cu huse, încărcătoare, accesorii audio şi auto. Produsele high-tech (multe unicat pe piaţa clujeană), preţurile atractive şi serviciile noi (precum foliere de protecţie) conferă ISpot din Iulius Mall avantaje pe un segment de nişă, tot mai căutat în ultima vreme.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.