Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

The Woman

Data
Access
gratuit
Loc
Cluj-Napoca

Joi, 7 Martie 2013, începând cu ora 13:00, la Grand Hotel Italia Cluj-Napoca va avea loc conferința de business feminin The Woman.

Evenimentul va păstra formatul din 2012 de conferință și seară de cocktail, adaugându-se părți de workshopuri și un invitat surpriză, bărbat.

Speakerii The Woman (printre care Andreea Marin, Amalia Sterescu, Raluca Georgescu, Larisa Petrini și Irina Markovits) vor participa la paneluri de debateuri, răspunzand la întrebări, confruntându-şi propriile experienţe. Dintre temele de discutie abordate, mentionam Leader sau manager?, Stilul personal în afaceri, De la angajat la antreprenor, Branding personal și pasiune în munca.

Cele zece vorbitoare ale evenimentului sunt femei de afaceri ale pieței autohtone, care fie conduc corporaţii internaţionale, fie produc branduri româneşti, sau se implică în proiecte care le pasionează.

Evenimentul se adresează atât altor femei în poziții de management în cadrul unor companii, cât și freelanceriilor, jurnaliștilor, bloggerilor, nu doar de sex feminin, ci și masculin.

Înscrierile se pot face direct pe siteul evenimentului. Până în data de 4 Februarie 2013 cei ce se vor înscrie împreună cu altcineva la eveniment vor beneficia de preţuri speciale.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.