Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Târgul de Cariere

Data
Access
gratuit
Loc
Casa de Cultură a Studenților (Cluj-Napoca)

În perioada 19-20 Mai 2011, Casa de Cultură a Studenţilor va găzdui Târgul de cariere, un eveniment destinat tinerilor absolvenţi din Cluj-Napoca de a avea ocazia să intre în contact cu ofera de locuri de muncă existentă.

Peste 120 de companii oferă peste 7.000 de locuri de muncă, atât calificate, cât şi necalificate, pentru toate categoriile de clujeni în cautarea unui loc de muncă.

Printre companiile participante se numără Aegon, Arabesque, Bombardier, Clujana, Emerson, Friesland, Gameloft, Grand Hotel Italia, iQuest, Kaufland, Lidl sau Terapia Ranbaxy.

Aici va exista un stand al TIFF-ului, care oferă o serie de joburi plătite, dar şi unele pentru voluntari.

De asemenea, la Târgul de Cariere participă şi cele mai companii importante de recrutare din România, printre care Adecco, eJobs, GI Group, Lugera & Makler, Manpower şi Professional, care vin cu posturi variate, în cadrul mai multor companii angajatoare client.

Cele mai bine reprezentate domenii în oferta târgului sunt sfera industriei (cu posturi pentru cei super-specializaţi, dar şi pentru necalificaţi), în servicii (comerţ, centre de servicii), în domeniul financiar şi vânzări. De asemenea, bine reprezentate la TdC sunt sectorul IT şi cel al comerţului, cu posturi atât pentru calificaţi, cât şi pentru necalificaţi. Companiile de recrutare vin cu o listă lungă de propuneri de joburi în domeniul serviciilor.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.