Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Târg de artă, artizanat și antichități

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

În perioada 6-7 Noiembrie 2010, Polus Center Cluj te invită la Târgul de artă, artizanat şi antichităţi la care vor participa artişti, anticari şi artizani din Transilvania precum şi firmede profil.

Târgul este organizat de către Polus Center împreună cu Poliartistica şi le va oferi clujenilor şansa de a achiziţiona piese unicat de la bijuterii din sticlă de Murano, la obiecte din ceramică, sticlă pictată şi chiar articole din piele lucrate manual.

Acest târg reuneşte câţiva dintre cei mai buni artişti, anticari şi artizani din Transilvania şi se remarcă prin diversitatea şi calitatea obiectelor expuse. Sunt piese lucrate în atelier, majoritateaunice, iar dorinţa noastră este de a le aduce mai aproape de clujeni, de cei pasionaţi de arta decalitate. – a declarat Adrian Oancea, PR Officer al Polus Center Cluj.

Pe lângă obiectele de artă, pasionaţii vor putea achiziţiona şi materiale pentru pictură şi rame. O prezenţă inedită la acest târg va fi cea a echipei Caricaturila, formată din câţiva artişti tinerispecializaţi pe portrete caricaturistice.

Târgul va fi amplasat în piaţeta Matei Corvin din Polus Center – în zona Biroului de Informaţii – și poate fi vizitat între orele 10:00 şi 22:00

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.