Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

MarkDay

Data
Loc
Cluj-Napoca

Miercuri, 25 Aprilie 2013, la Golden Tulip Hotel Ana Dome Cluj-Napoca va avea loc conferința de marketing MarkDay care va reuni specialiști marcom din întreaga țară.

Markday nu este ca orice altă conferință dedicată specialiștilor de marketing și comunicare, ci se deosebește de restul atât prin structura aparte, cât mai ales prin invitații ediției. Speakerii vor aborda subiecte de actualitate care vor fi transpuse ulterior în workshop-uri și debate-uri. Astfel, exercițiile și dezbaterile vor implica direct publicul și îl vor menține în permanență activ. Conferința va găzdui in jur de 150 de invitați, va cuprinde prezentări, șase workshop-uri tematice și trei debate-uri.

Invitatul special al evenimentului va veni din Germania. Nick Sohnemann, expert în previziunea trendurilor și consultanță în inovație, va susține o prezentare pe tema Marketing Innovation – Do it Right!, în care va oferi publicului sfaturi, trucuri și informații privind trendurile din marketing de pe piețele internaționale.

Alături de invitatul internațional vor vorbi speakeri autohtoni remarcanți, care vin din partea unor agenții de publicitate, din partea clienților sau cu proiecte proprii: The Marks, Ogilvy, The Public Advisors, OrasulM.eu, Comanescu.ro.

Numele celorlalți speakeri, programul integral și temele abordate le gasiți pe site-ul evenimentului.

Evenimentul este organizat de Libero Events.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.