Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Loungerie II – Devaro

Data
Access
5 lei
Loc
L`atelier Cafe Cluj-Napoca

Joi, 28 Noiembrie 2013, începând cu ora 21:00, trupa Loungerie II va susține un concert de promovare a albumului Devaro în L’Atelier Cafe Cluj-Napoca

ASCULTĂ ALTFEL ca să te poți TRANSFORMA. LOUNGERIE II – fusion punk jazz – revine la Cluj pentru concertul care promovează în 2013 cel mai noi album al trupei: DEVARO. Atelier Cafe găzduiește o reinterpretare a acestui album, într-o notă mai așezată, cu destul punk și influențe de jazz și post-rock pentru o altfel de experiență muzicală, live.

ASCULTĂ pentru că vrei să fii SURPRINS. Cel mai nou produs de studio al trupei, DEVARO, reprezintă evoluția muzicală trăită prin experiența concertelor live, adaptarea performance-ului pe scene mari, mici, înghesuite și improvizate în spații mereu surprinzătoare. La apariția acestui material au contribuit toți cei care au plătit bilet pentru concertele LOUNGERIE II în ultimul an.

ASCULTĂ pentru că trăiești. LOUNGERIE II este un proiect independent care a reușit să se autosusțină în spațiul autohton prin sprijinul publicului prezent la concerte și susținerea partenerilor media și de organizare interesați de zona muzicală alternativă. Albumul DEVARO este dedicat celor care ne-au dat sentimentul că nici un exercițiu de creativitate nu este în van, nici măcar în România.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.