Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Junetrip

Data
Access
gratuit
Loc
L`atelier Cafe Cluj-Napoca

Joi, 23 August 2012, începând cu ora 21:30, L’Atelier Cafe te invită la un concert Junetrip (jazz, pop, psychedelic rock).

Cristina Moraru – voce, kazoo
Cristian Ciceu – chitare, percuţie, tratamente electronice

Junetrip ia fiinţă în toamna anului 2007, la iniţiativa lui Cristian Ciceu şi îşi începe activitatea concertistică pe plan local în vara anului 2008, ca un cvintet de jazz instrumental. În toamna anului 2009, după mai multe schimbări de componenţă, trupa îşi găseşte vocea proprie în persoana Cristinei Moraru iar din decembrie 2010 componenţa se restrânge la un duo voce-chitara. Noul
stil abordat este un melanj de jazz, pop şi sonorităţi experimentale, totul trecut prin filtrul improvizatiei spontane. În ianuarie 2011 Junetrip înregistrează primul demo în formula de duo iar în vara aceluiaşi an participă la două din festivalurile importante ale Transilvaniei, FânFest şi Festivalul Peninsula de la Târgu-Mureş, iar în 2012 sunt invitaţi la Samfest Jazz Satu-Mare şi TEDx Eroilor. În prezent cei doi membri au pregătit un prin album de studio şi un nou program live, bazat tot mai mult pe improvizaţie, expresie şi stări afective transpuse în muzică.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.