Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Generation’s of beauty

Data
Loc
Iulius Mall Cluj

În perioada 17-19 Mai 2011, caravana Generation’s of Beauty poposeşte la Iulius Mall Cluj, unde va căuta fete superbe împreună cu mamele lor, pentru şedinţe foto plină de naturaleţe şi expresivitate, realizate de o echipă de fotografi francezi.

Tinerele trebuie să aibă vârsta între 14 şi 21 de ani şi înălţimea minimă de 1,72 m. Proiectul caritabil de artă fotografică Generation’s of Beauty, demarat de agenţia Face2Face Models cu susţinerea Blue Air, îşi propune evidenţierea frumuseţii transmisă din generaţie în generaţie, de la mamă la fiică, frumuseţe ce trece dincolo de timp şi spaţiu. Mama şi fiica vor fi surprinse într-un portret simplu, natural, fără retuşuri digitale, pe care îl vor primi cadou. Cele mai expresive fotografii realizate în cadrul turneului vor fi reunite într-o expoziţie cu licitaţie

Fondurile obţinute în urma evenimentului vor fi donate Fundaţiei Renaşterea, în scopul prevenţiei şi tratării cancerului de col uterin în rândul tinerelor. Iniţiativa Face2Face Models este parte a unui proiect internaţional de artă fotografică ce se va desfăşura în 10 ţări din Uniunea Europeană pe parcursul anilor 2011 şi 2012, fiind conceput de o echipă de fotografi de modă din Paris.

Alătură-te caravanei Generation’s of Beauty – be part of it!

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.