Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Christmas Photo & Charity

Data
Loc
Cluj-Napoca

Marți, 18 Decembrie 2012, începând cu ora 19:00, la Enigma Cafe din Cluj-Napoca va avea loc evenimentul caritabil Christmas Photo & Charity.

Evenimentul îşi propune să creeze un spaţiu informal inedit care să faciliteze networkingul între participanţi şi totodată să promoveze şi să sprijine educaţia unor copii ale căror familii nu au posibilitatea de a le acoperi cheltuielile de şcolarizare. Toţi banii adunaţi din biletele de acces, achiziţionarea obiectelor expuse în cadrul evenimentului sau donaţii vor fi direcţionaţi integral către această cauză.

În prima parte a evenimentului participanţii vor asista la un moment artistic de colinde şi dans popular, oferit de copii din mediul rural, beneficiari ai programului Vreu în clasa a noua, iniţiat de World Vision şi promovat în cadrul evenimentului. Iar partea a doua va fi dedicată explorării tainelor artei fotografice în cadrul atelierului de fotografie de portret îndrumat de către Dan Muresan. Pentru acest atelier, fiecare participant este încurajat să îşi aducă un aparat de fotografiat, fie el amator sau profesionist.

Ideea evenimentului a venit în urma unei discuții cu World Vision, în care am aflat că 30 de copii din cei 500 înscriși în programul ”Vreu în clasa a noua”, iniţiat de World Vision, și‐au pierdut sponsorii. În Romania doar unul din doi copii din mediul rural îsi poate continua studiile la liceu. Cei mai mulţi din cauza săraciei. Noi credem în rolul formativ şi transformational al educatiei asupra tinerilor şi în potenţialul acestora de a contura societatea într-un mod mai armonios. Astfel am hotărat să venim în sprijinul acestui program ce oferă copiilor şansa la educaţie şi la o viaţă decentă. Îi invităm pe cei care cred în potenţialul generaţiei tinere să ni se alăture. Să susţinem impreună 30 de copii să isi continue studiile liceale. Evenimentul reprezintă totodată şi o oportunitate de networking în cadrul unui spaţiu informal inedit şi posibilitatea de a pătrunde tainele artei fotografice – echipa de proiect.

Evenimentul îşi propune să aducă împreună oameni importanţi din mediul de business clujean. Numărul de locuri este limitat. Participarea în cadrul evenimentului presupune achitarea unei taxe de participare de 50 lei, care va fi în întregime direcţionată înspre programul Vreau în clasa a noua. Înscrierile se fac se prin completarea unui formular online urmând ca apoi participanții să primească pe e-mail confirmarea participării. Dacă vă doriţi să deveniţi un susţinător al acestui program, dar nu aveţi posibilitatea de a participa la eveniment, dar puteți să direcţionaţi suma dorită în următorul cont până la data de 17 Decembrie 2012.

Asociația JCI ACTIVE CITIZENS CLUJ | Adresa: Cluj‐Napoca, Salcâmului 40/10 | CUI: 30240218
Banca: ING Bank Office Zorilor | Cont: RO16INGB0000999903050691 | Detalii plată: DONAŢIE PROGRAM WORLD VISION

În cazul în care vă doriţi să deveniţi sponsor pentru un copil, aceasta presupunând susţinerea unui copil cu 250 lei / lună, folosiți următoarele date de contact: Andreea Buza: 0754 908 879, Alina Ocrainiciuc: +4 0740 542 532, Teodora Cheţan: +4 0740 668 582, Andreea Pârvu: +4 0740 969 878, sau la Tel World Vision +4 0264 420 028 pentru a afla detalii despre programul Vreu în clasa a noua.

Evenimentul este organizat de Innovate Networking în colaborare cu JCI Cluj şi World Vision.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.