Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Buzunarul cu pâine

Data
Loc
Teatrul Maghiar de Stat Cluj

Joi, 16 Mai 2013, începând cu ora 20:00, Teatrul Maghiar de Stat Cluj te invită la spectacolul de teatru Buzunarul cu pâine.

Marea provocare, la o astfel de montare, stă în lucrul cu actorii, care oferă, și în acest spectacol, deplină satisfacție.

Pentru că un asemenea text necesită actori experimentați, versatili și personali. De-a lungul anilor Teatrul Maghiar din Cluj și-a format o trupă excelentă, iar doi dintre membrii săi se achită cu aplomb de această versiune a piesei. Dimény Áron și Farkas Loránd fac textul credibil, inteligibil, îi favorizează receptarea deplină. Situațiile, acțiunile fizice, poantele verbale și non-verbale create de cei doi au cel mai mare merit în difuzarea piesei către spectatori. Fără grandilocvențe, fără cabotinism, cu acea doză de histrionism necesară și în teatrul absurd, actorii întorc pe toate fețele posibilitățile textului, îi extrag tot ce are acesta esențial. Pe scurt, aduc sub ochii spectatorului o piesă dificil de receptat, din care la sfârșit rămânem cu ceva. (Horaţiu Damian – Fărâmitura de toate zilele)

Spectacol cu supratitrare în limba română.

Biletele se găsesc la casieria teatrului sau online pe siteul biletmaster.ro.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.