Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Timeout

Data publicării
Categoria

Iulius Mall Cluj își completează portofoliul de brand-uri preferate de către ardeleni, cu o nouă propunere în materie de vestimentație la modă.

Timeout este cel mai recent magazin inaugurat în îndrăgita destinație de cumpărături, dedicat celor cu spirit mereu tânăr. Situată la parterul Iulius Mall, lângă Stradivarius, noua locație oferă îmbrăcăminte și accesorii în tendințe, pentru orice vârstă.

Timeout Cluj-Napoca

Într-un cadru modern și elegant, clienții Timeout pot opta pentru o varietate de articole de îmbrăcăminte și accesorii, toate reflectând trend-urile actuale în modă. Piesele vestimentare sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, oferind confortul și unicitatea pe care și le doresc atât femeile, cât și bărbații. Clujenii pot găsi pe rafturile renumitului brand californian Timeout ținute casual, ușor adaptabile oricărei situații.

Pasionații de fashion își pot îmbogăți garderoba cu o gamă extinsă de articole de sezon, precum jachete, pantaloni, bluze, cămăși și accesorii care definesc stilul personal al fiecărui client.

Timeout a fost înființat în 1992, în California, de către un grup de tineri designeri care doreau să promoveze stilul de viață californian și spiritul său unic, iar începând cu 1995 a trecut Oceanul, ajungând în mai multe țări europene, printre care și România.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.