Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Se așterne asfalt pe drumul județean 109E Viile Dejului – Vad

Data publicării
Categoria

În cadrul programului de lucrări derulate de Consiliul Județean Cluj în vederea întreținerii și îmbunătățirii infrastructurii rutiere a județului, a venit rândul drumului județean DJ 109E Viile Dejului – Vad să intre în reparații.

Astfel, în aceste zile au fost executate și continuă lucrările de așternere de covor asfaltic pe mai multe sectoare de drum din tronsonul cuprins între kilometrul 1+700 și kilometrul 8+900. În același timp, au fost executate şi alte lucrări de întreţinere şi reparații ale drumului constând, în principal, în plombări și burduşiri.

Tot în aceste zile, de pe sectoarele de drum deja asfaltate au fost extrase de către un laborator specializat carote, în scopul verificării calității stratului de asfalt, respectiv pentru determinarea grosimii și a consistenței acestuia.

„După cum am mai precizat în repetate rânduri, ne propunem să asfaltăm nu doar mult ci și bine. De aceea, în paralel cu lucrările de asfaltare și a unui număr cât mai mare de sectoare de drumuri județene, ne vom asigura că aceste lucrări sunt și de calitate, astfel încât să reziste în timp. Acesta este motivul pentru care astfel de prelevări de carote și verificări ale calității lucrărilor vor avea loc în mod continuu, pe toată perioada derulării lucrărilor“ a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.
În perioada următoare, lucrările vor continua pe acelaşi tronson de drum cu așternerea de covor asfaltic pe alte sectoare.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.