Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Maratonul Băișoara

Data publicării
Categoria

Duminică, 27 Iulie 2014, echipa Clujul Pedalează te invită la munte. La Muntele Băișorii mai exact, acolo unde se va desfășura Maratonul Băișoara. Competiția reprezintă a doua etapă din cadrul Cluj Bike Challenge 2014 și aduce o noutate pentru participanți.

Maratonul Băișoara

Astfel, traseul va avea forma cifrei opt, iar fiecare ciclist va avea posibilitatea să decidă dacă va parcurge o singură buclă (distanța mai scurtă 27 de kilometri) sau pe ambele (distanța completă – 57 de kilometri). Startul concursului se va da la ora 11:00 din stațiunea Muntele Băișorii.

Locul de start este poziționat într-o zonă pitorească. Stațiunea Muntele Băișorii este situată la izvorul pârâului Ghera, la 1200-1400 de metri. De la această altitudine se pot admira munții Maramureșului, Țibleș, Rodnei, Făgăraș, iar uneori Carpații Păduroși, Ciucașul și chiar Tatra înaltă.

De asemenea, masivul Muntele Mare e cea mai veche zonă a munților Apuseni. Împreună cu Munții Bihor și Munții Vlădeasa formează pivotul Carpaților de Apus. El reprezintă al treilea vârf ca înălțime din Apuseni, după Curcubîta Mare și Vlădeasa.

Înscrierile la Maratonul Băișorii se fac online pe site-ul clubului, până în data de 26 Iulie 2014, ora 18:00. Tot aici găsiți detalii tehnice, precum și informații despre taxele de participare.

Puteți să vă înscrieți și în ziua concursului, între orele 8:00 și 10:00.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.