Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Lord of The Dance – show de excepție la Cluj-Napoca

Data publicării
Categoria

Lord of The Dance a adus aseară pentru a doua oară la Cluj-Napoca magia dansului pe scena Sălii Sporturilor Horia Demian și a reușit să adune peste 2000 de spectatori care au aplaudat minute în șir cel mai bun spectacol de dans din lume.

Lord of The Dance - show de excepție la Cluj-Napoca

Faimosul show cu renume mondial, Lord of The Dance, creat de însuși Michael Flatley, a ajuns din nou în România în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania și s-a bucurat din nou de un real succes, spectatorii epuizând toate categoriile de bilete cu o săptămână înainte.

Spectatorii au fost prinși timp de două ore în magia poveștii legendare irlandeze în care spiridușul și-a spus propriul vis și a prezentat publicului o poveste de iubire între doi îndrăgostiți, dar și una de luptă între protagonistul Lord of The Dance și antagonistul Don Dorcha, care s-au luptat în pași de dans și au arătat publicului imaginea pefecțiunii și a pasiunii pentru dans.

Lord of The Dance - show de excepție la Cluj-Napoca

Aflați în turneu internațional, irlandezii care au dat viață poveștii pusă în pași de dans de însuși Michael Flatley au pus în fața publicului clujean peste 7 ani de muncă îmbinați cu tot atâția ani de succes. Acești ani vin ca și o dovadă a pasiunii și a determinării creatorului care în 1998 atingea un record mondial la step cu 35 de bătăi pe secundă.

Așadar a fost un spectacol de zile mari la Cluj-Napoca, un spectacol cu sala plină și cu minute în șir de aplauze.

Seara de miercuri, 12 Martie 2014 va intra cu siguranță în istoria clujeană drept un eveniment care a transformat din nou Sala Sporturilor Horia Demian în scena dansului și a adus în înima Transilvaniei o dovadă de perfecțiune și de show recunoscut la nivel mondial drept cel mai bun spectacol de dans din lume.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.