Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Inaugurare investiţii Huedin

Data publicării
Categoria

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a inaugurat astăzi, 29 Noiembrie 2011, mai multe obiective de investiţii finalizate cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean în oraşul Huedin.

Este vorba despre extinderea reţelei de apă potabilă a oraşului în localitatea componentă Bicălat, investiţie în valoare totală de 1.200.000 de lei, din care 800.000 de lei fiind contribuţia Consiliului Judeţean, precum şi de reparaţii şi asfaltări ale străzilor Gh. Doja, Gării, Izvorului şi Zorilor din oraşul Huedin, lucrări în valoare totală de 1.200.000 de lei, 650.000 de lei fiind asiguraţi din bugetul forului judeţean. Tot cu acest prilej au fost inaugurate şi lucrările de amenajări parcări, platforme pietonale, spaţii verzi în mai multe ansambluri de locuinţe din oraş, precum şi amenajări de utilităţi, apă potabilă, curent electric, încălzire, parcări şi alei la ansamblurile de blocuri ANL din Huedin, investiţiile totale în aceste cazuri fiind de 1.700.000 de lei, 350.000 de lei fiind asiguraţi de Consiliul Judeţean.

Aceste alocări financiare ale Consiliului Judeţean vin în susţinerea conceptului nostru de dezvoltare echilibrată şi nediscriminatorie a tuturor zonelor judeţului. Astăzi am inaugurat o serie de investiţii necesare Huedinului, pentru care forul judeţean a alocat suma de 1.800.000 de lei. Reprezintă încă un pas parcurs de această zonă spre alinierea la cerinţele zilei de azi, care se adaugă demersurilor susţinute de noi care se referă la alimentarea cu gaz a zonei, dar care are în vedere şi în susţinerea investiţiilor şi proiectelor localităţilor care se regăsesc în această parte a judeţului, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.