Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Lucrări de asfaltare pe drumul județean 107R Băișoara – stațiunea Muntele Băişorii

Data publicării
Categoria

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința turiștilor, a locuitorilor din zonă precum și a participanților la trafic faptul că, în cadrul programului de lucrări care vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere a județului, pe drumul judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băișorii se execută lucrări de asfaltare cu preluare de denivelări.

„Ceea ce urmărim prin intermediul acestor lucrări este să contribuim la accelerarea dezvoltării economico-sociale a întregii zone, cu atât mai mult cu cât această parte a Munților Apuseni reprezintă o atracție atât în sezonul de vară cât, mai ales, în sezonul de iarnă, datorită pârtiilor de schi pe care le pune la dispoziția iubitorilor acestui sport” a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

În prezent se află în plină desfăşurare lucrări de asfaltare pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 33+790 şi kilometrul 36+680, un tronson în lungime de aproximativ 2 kilometri fiind deja finalizat. Lucrările vor continua până la finalizarea întregului sector de drum vizat, după care va urma asfaltarea tronsonului cuprins între pozițiile kilometrice 40+680 și 45+100. De asemenea, pe aceste tronsoane de drum se vor mai executa lucrări de întreţinere constând în curățarea șanțurilor, completarea acostamentelor, refacerea zidăriei la parapetul greu existent și montarea de lise metalice.

Lucrările recent demarate au loc în contextul în care pe acest drum județean s-au executat anul trecut ample lucrări de întreținere constând în asfaltarea unui tronson de 4 kilometri, de la kilometrul 36+680 până la kilometrul 40+680 şi realizarea de tratament dublu bituminos pe două tronsoane în lungime totală de 6,27 kilometri, respectiv de la kilometrul 28+720 până la kilometrul 33+790 şi de la kilometrul 45+100 până la kilometrul 46+300.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.