Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Ambasadorul Portugaliei în vizită la Primăria Cluj-Napoca

Data publicării
Categoria

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, s-a întâlnit astăzi, 13 Mai 2011, cu Excelența Sa domnul Antonio Antas de Campos, Ambasadorul Portugaliei în ţara noastră.

Aflat pentru prima dată la Cluj-Napoca, Excelenţa Sa a fost plăcut surprins de aspectul oraşului nostru şi s-a declarat un susţinător al proiectului Cluj-Napoca 2020 – Capitală Culturală Europeană. De asemenea, amabasadorul Portugaliei s-a interesat de posibilităţile creşterii schimburilor economice între cele doua ţări.

Este o onoare pentru mine să mă aflu în oraşul dumneavoastră. Am realizat că avem foarte multe lucruri în comun. Sper ca în 2020, când Cluj-Napoca va fi capitală culturală europeană să fiu şi eu aici, a spus Excelenţa Sa domnul Antonio Antas de Campos.

Am discutat probleme legate Cluj-Napoca ca şi pol investiţional din România, dar şi despre candidatura oraşului nostru pentru obţinerea titlului de Capitală Culturală Europeană în 2020. Ne bucurăm de faptul că Excelenţa Sa şi-a arătat suportul pentru acest proiect al nostru, a declarat primarul Sorin Apostu.

În municipiul Cluj-Napoca locuiesc 27 de cetăţeni portughezi. În ceea ce priveşte investiţiile străine din oraşul nostru, 10 companii provin Portugalia

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.